ZEOTEX

Ovo je prirodan proizvod za snažan imunitet ljubimaca – i mnogo više

Štetne tvari iz okoline vrlo često uzrokuju razne alergijske reakcije, stvaraju neugodne tegobe u zglobovima i mišićima...


 

 ZEOTEX

Oni su s nama dio života, MI smo njihov cijeli život. Teško nam je pronaći riječi kojima bi opisali bezuvjetnu ljubav i sreću koju nam u život donose naši ljubimci. Istovremeno na nama je velika odgovornost da ih uvijek čuvamo i brinemo o njihovom zdravlju. Proizvod koji je pravi put k zdravlju i vitalnosti Vašeg kućnog ljubimca u bilo kojoj životnoj dobi je ZEOTEX pets, 100 posto prirodni dodatak prehrani. Sastoji se od ultra finih čestica aktivne tvari zeolita, detox minerala, koje služe za čišćenje organizma od svakodnevnih neprijatelja – opasnih toksina, kemikalija i štetnih tvari. Neka i njihov čvrsti imunitet bude Vaš prioritet.

image
ZEOTEX

Štetne tvari iz okoline (toksini, teški metali, alergeni, kancerogene tvari, pesticidi) vrlo često uzrokuju pH disbalans, razne alergijske reakcije, stvaraju neugodne tegobe u zglobovima i mišićima, a najviše potiču probleme probavnog trakta. ZEOTEX je idealan kao prirodna pomoć kod gastritisa, nadutosti, grčeva i ostalih probavnih smetnji. Uz to, pomaže kod smirivanja raznih vrsta alergijskih reakcija (posebno površinske iritacije kože i česti svrbež šapica) te snažno gradi imunitet. Samim time, ključan je saveznik u prevenciji zdravlja naših ljubimaca. ZEOTEX je bez okusa i mirisa i kao takav je savršen dodatak bilo kojem tipu hrane za ljubimce, bez straha od odbijanja, a još važnije bez straha od nuspojava.

Tajna zeolita je u njegovoj molekularnoj strukturi koja ima oblik kaveza, negativnog ionskog naboja. Zeolit tako privlači sve pozitivno nabijene toksine i štetne tvari te ih učinkovito eliminira iz organizma. Istovremeno, rješavajući se toksina, zeolit remineralizira i revitalizira organizam ljubimca i tako igra ključnu ulogu zaštitnika imuniteta i zdravlja ljubimaca.

ZEOTEX za ljubimce možete pronaći na policama DM trgovina diljem Hrvatske, Pet Centru kao i na webshopu zeotex.hr gdje možete saznati više o samom proizvodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:55