VIDEO

Ovo su pravi mačji ‘tajni agenti‘: Pogledajte kako se veru prozorima, stepenicama...

Snimka je pogledana više od milijun puta na TikToku, gdje je mnoge oduševila

Mačka se penje na prozor

 TikTok

Mačke su stvorenja čudesnih sposobnosti. Ako im ostavimo dovoljno vremena, popet će se na mjesto za koje bismo se zakleli da je nemoguće da tamo dođu. Često uopće ne znamo kako izvode sve te stvari, ali one im polaze za rukom.

Nekoliko snimki kojima dokazuje da su mačke pravi ‘tajni agenti‘ objavio je jedan korisnik TikToka, a pogledalo ih je nešto više od milijun ljudi. Odakle mu ideja da ih nazove tajnim agentima? Promatrajući ih kako se veru po prozorima i stepenicama, promatračima zaista pada na pamet da gleda nekog agenta u skrivenoj misiji, kako se prikrada svojem sumnjivcu.

Istina, još uvijek ne znamo koja je točno mačja misija i zašto nas promatraju na način na koji jesu, ali mnogi vlasnici tih ljubimaca će u šali reći kako mačke promatraju ljude i stvaraju plan o tome kako će preuzeti svijet i pokoriti čovječanstvo.

S druge strane, čemu pokoravanje, kad im ionako čistimo pijesak svakoga dana, hranimo ih pomnije nego sebe i duže biramo njihove igračke nego ijedan predmet kojeg sebi kupujemo? Mačke su, čini se, pokorile svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:18