POSEBNI SU

Ovo su snimke čudnih pasa, čije neobične navike jednostavno morate vidjeti

Ni njihovi vlasnici ne mogu objasniti ponašanje svojih dlakavih ljubimaca

Ilustracija

 Ardea.com/John Daniels/Ardea

Postoje na ovome svijetu psi koji vole ljude, djeci u prolazu dijele poljupce, odlično se slažu s mačkama... Kad netko pozvoni, ostaju smireni i pridošlice pozdravljaju tek mahanjem repa. Onda postoje psi koji su sve suprotno od toga, što će reći da nikoga ne vole osim svojih vlasnika i hrane. No, postoji i treća skupina: psi čudaci. U njoj su, zapravo, povremeno baš svi psi ovoga svijeta.

Nema nekog objašnjenja za njih, jer je pse općenito teško objasniti. Ta stvorenja koja nas vole više od sebe samih, uronjena u sadašnjost i redovito sretna kad nas vide nekad su zaista kao vanzemaljci i uopće ih ne razumijemo. S druge strane, ljubav se ne mora razumjeti, tako da ona može objasniti zašto tako uspješno živimo s njima.

Snimka koja je pogledana više od 500 tisuća puta je kolekcija ponašanja tih čudnih pasa. Počinje s dva psa koja se igraju sa štapom potežući ga, dok njihov čupavi prijatelj leži pokraj njih, potpuno nezainteresiran, i njuši mirise koje mu vjetar donosi. Potom vidimo psa koji ‘guta‘ automobile koji mu dolaze u susret, kao i jedan kratkodlaki momčić koji ima zaista poseban način korištenja stepenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:36