VRIJEDAN MOMAK

Ovoj svinji je dosta zabrane putovanja zbog pandemije, pa je sebi iskopala put u slobodu

Snimku je pogledalo više od 50 tisuća ljudi, koji su se dobro nasmijali gledajući svinju u akciji
Chuck kopa
 Facebook

- Chuck je umoran od zabrane putovanja. Zbog tebi je odlučio sam sebi iskopati put u slobodu - napisali su iz kanadskom Ralphy‘s Retreat Animal Sanctuary, gdje taj momčić , odnosno svinja, živi.

Mora se Chucku priznati da je vrijedan. Navikli smo vidjeti svinje koje nešto rovare naokolo tom svojom jakom njuškom, no ovakav način kopanja nismo vidjeli. Pošto u tom skloništu brinu i o napuštenim psima i mačkama, uz farmske životinje, moguće je kako se Chuck okitio tuđim perjem. Ova rupa izgleda kao nešto na čemu su već neko vrijeme ozbiljno radili psi, a on se potom ubacio unutra i nastavio rad.

Doduše, valja mu priznati da izgleda kao da u toj rupi radi njegova njuška te da solidno kopa. Motivira li ga pritom kakvo korijenje ili neki mirisi unutra, ne znamo, no moguće je i da se samo igra ili da oponaša pse, s kojima očigledno živi.

S druge strane, kako mi možemo znati da on zaista nije odlučio napraviti tunel i pobjeći na neku toplu lokaciju, gdje će uživati u koktelčićima na bazenu, dok mu netko masira papke?

Ne znamo, a ne zna ni onih više od 50 tisuća ljudi, koliko ih je samo na Facebooku vidjelo ovu snimku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:32