VIDEO

Pas koji je mislio da je mačka: Pogledajte kakav bi prizor vlasnik zatekao kad god bi došao u kuhinju

Njegov čovjek nije ni pokušavao ljubimca naučiti da se tako ne bi trebao ponašati
 Screenshot TikTok

Mnogo je stvari različito u svakodnevnom životu vlasnika pasa i mačaka, a jedna od njih je i činjenica da se mačke vole penjati. Većina vlasnika neće se ni najmanje iznenaditi kada uđe u kuhinju i pronađe svoju mačku na frižideru. No, vlasnike pasa takav bi prizor mogao prilično iznenaditi.

Jedan pas, odrastao s mačkama, bio je uvjeren da radi sve što treba. Ne znamo je li on mislio da je mačka ili pas, to pitanje ostaje otvoreno, ali je radio stvari koje zaista nisu tipične za pse. Sigurno je njegov put do vrha frižidera izgledao manje elegantno i puno teže nego onaj kojeg prođu mačke, ali on nije odustajao. Ako svi idu na frižider, ide i on. S obzirom na to da je veći od mačke, nije se mogao tako lako smjestiti, ali nije se ovaj svat predao: prebacio bi šape preko ruba i smireno ležao na vrhu frižidera kao da je to najnormalnija stvar na svijetu.

Njegov vlasnik nije ni pokušavao psa odgovoriti od tog ponašanja. Samo bi pripazio da mu ne prikliješti šape kad je zatvarao vrata, a ponekad bi mu dao i kockicu leda, jer je pas bio lud za tim.

Snimka psa bila je viralni hit prije manje od dvije godine. Mnogo se toga promijenilo u životu vlasnika, a jedna od stvari je da njegova voljenog ljubimca više nema. Zbog toga je s gorko slatkim emocijama podijelio snimku njegove čudne navike, koja je još jednom oduševila ljude diljem svijeta.

@lakelandpaul

Doing igp really makes me miss this guy ?

♬ Golden Hour: Piano Version - Andy Morris
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:37