TOTALNI ŠOK

Pas koji je nestao iz Pule pronađen u Slavonskom Brodu: ‘Nazvala me veterinarka...‘

Gotovo dva mjeseca tragalo se za jack russelom, no on kao da je u zemlju propao
 Facebook Babsi Pula

Jedna od najstrašnijih situacija koja se vlasniku ljubimca može dogoditi jest da mu ljubimac nestane. Muka je ne znati gdje je, kako mu je, je li uopće živ... Ta se situacija dogodila vlasnici Barbari Šošić iz Pule, kojoj je početkom siječnja nestao pas Marli. Riječ je o jack russel terijeru, malenom stvorenju, koji je nestao za vrijeme uprizorenja jaslica.

Vlasnica je najprije mislila da je Marli odlutao, no onda je shvatila da je najvjerojatnije ukraden. Snimke s nadzornih kamera nisu puno pomogle - pronađen je, doduše, muškarac za kojeg se sumnjalo da je oteo psa, ali nije bilo nikakvih dokaza za to. Vlasnica nije mogla ništa pravno poduzeti.

No, onda se sve naglo promijenilo. Barbaru je nazvala veterinarka iz - Slavonskog Broda! Rekla joj je da je Marli kod nje u ambulanti. Bio je to šok.

- Kako sam saznala, jedna muška osoba, za koju smo tek znali da vozi automobil pulskih tablica, došla je kod nje u ambulantu i htjela je psa prepisati na sebe. Međutim, kada mu je očitala čip rekla mu je da se to može učiniti samo uz suglasnost vlasnika navedenog na čipu i tako je zapravo cijela priča i završila. Sve ostalo odradila je policija. Našli su tog čovjeka i uzeli mu Marlija te ga privremeno smjestili u tamošnji azil. Mi smo odmah iz Pule krenuli u Slavonski Brod - rekla je vlasnica za Istra24.

Dodala je kako je njen ljubimac počeo skakati od sreće. Oduševljenju što se ponovno vide nije bilo kraja.

- Mogu reći da je dobro, čak se i udebljao jedno pet kilograma. Očito ga je čovjek dobro hranio. Drugo ništa ne znam, zašto je to učinio i što je htio postići, ali sve u svemu drago mi je da je ova agonija završila - rekla je Barbara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:58