Urnebesan prizor

Pas pobjegao od doma, vlasnica ga očajna tražila, a on snimljen na kako gleda Partizana

Ne zna se kako je pas prošao osiguranje i na koji je način dospio na tribine

Ilustracija

 R. Satish Babu/Afp/Profimedia

Pisali smo već o jednom psu koji je pobjegao od doma i završio na koncertu Metallice. Objavili su to članovi benda, koji su dodali kako je kujica, nakon što je poslušala sve žestoke hitove, odvedena do veterinara, a potom i kući.

Na Balkanu psi ne bježe na koncerte, nego na nogometne utakmice. Jedan takav pobjegao je od doma i vlasnica ga je cijeli dan tražila. Ime mu je Čičak i taj je svat ušao na košarkašu utakmicu Partizana i Panathinaikosa. Iako psi baš ne vole buku, ovaj je vjerojatno zaključio da bi mu svi ti ljudi mogli pomoći da se vrati doma. Ili je to ili možda samo voli sport, nikad nećemo saznati.

- Možda jedna od najljepših priča ovih dana. Pas nestane, već 24 sata, vlasnica ga traži, a onda sinoć bude primijećen u Areni. Čičak je ušao u Arenu i "navijao" za Partizan. U nadi da je pronađen i da je u svim domu, nadam se da će Čičak i od Partizana dobiti neku "nagradicu"? - napisao je na mreži X novinar Dragan Gulić, koji je objavio i nekoliko fotografija.

Ne zna se kako je pas prošao osiguranje i na koji je način dospio na tribine, no snimljen je među ljudima, kako gleda na teren. Vlasnica je vidjela te snimke, koje su objavljene na društvenim mrežama, i odmah je otišla na stadion. No, zaposlenici su joj rekli kako nema šanse da je to snimljeno tu večer, jer su zaštitari pomno obavljali svoj posao. No, čini se da im je Čičak promaknuo.

Nakon utakmice je sretno vraćen doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 22:31