PRAVI POZER!

Pas s najviše cipela totalna je zvijezda Instagrama! Upoznajte simpatičnog Biscuita...

Na toj ga društvenoj mreži prati više od 17 tisuća ljudi, dok mu objave na TikToku ‘lajka‘ po 15 milijuna ljudi

Ilustracija

 Elena Zakharova/Alamy/Alamy/Profimedia

Neki vlasnici vole svojim ljubimcima ljubav dokazivati tako da im kupuju skupocjene predmete. To su oni koji, premda znaju da je psu svejedno na čemu spava, dok god je riječ o nečemu udobnom, svejedno daju po tisuću i više kuna za njegov krevetić. Istina je da svaki dobri vlasnik u sebi ima malo tog rastrošnog tipa koji u trgovinu sa psećim potrepštinama ulijeće s karticom u ruci, no većina nas ipak u svemu tome nastoji zadržati racionalni pristup.

Biscuitovi vlasnici ne. Oni su sasvim u redu sa svojom rastrošnošću - njihov pas tako ima 43 para cipela, nekoliko naočala više od toga, te hrpu šešira, ogrlica, perika... Među tim cipelama ističu se Crocsice koje su pune Swarovski kristala. Račun za sve te stvari? Prav sitnica! 18 tisuća kuna.

Nisu sve o kupili odjednom, naravno, nego tijekom njegove dvije godine života. No, kako pas postaje sve veća zvijezda na Instagramu, tako njegova kolekcija nepotrebnih i luksuznih predmeta raste. Na Instagramu ga prati više od 17 tisuća ljudi, dok njegove objave na TikToku dosežu i do 15 milijuna lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:33