VIDEO

Pas utrčao na nogometni teren i prekinuo utakmicu, sve kako bi se dočepao predmeta žudnje

Ako je suditi po ponašanju zaštitara, ovo nije prvi put da se incident dogodio

Ilustracija

 I. Glory/Alamy/Profimedia

Ako ljudi vole nogomet, zašto ga ne bi voljeli i psi? Neke, istina, više zanima lopta i jurcanje po terenu od toga da gledaju, ali ne možemo im zamjeriti.

Nije točno poznato gdje je snimljen video koji je objavljen na Facebooku, ni kada, no nitko od gledatelja nije ni inzistirao na detaljima. Ono što nas zanima je pas, koji je glavni junak. Na početku snimke vidimo ga kako hoda uz ogradu, no ne može ući. Posreći mu se kad čovjek otvori visoka žičana vrata kako bi izašao s terena. Iskoristivši trenutak njegove nepažnje, pas vješto ulazi na teren.

Čim se nađe na otvorenom, počinje trčati. U prvi mah se čini kako je to jedino što želi, no onda vidimo pravi razlog njegova ulaska na teren: loptu. Zatrči se prema njoj i grize je, sav sretan. Igrači ga nijemo promatraju i nitko ga ne pokušava zaustaviti. Onda se pojavljuje jedan od zaštitara, prima psa u ruke i odnosi ga van.

Ako je suditi po tome kako je zaštitar tog nepoznatog psa primio, reklo bi se da se svi oni dobro poznaju i da psu ovo nije prvi put da je izveo ovu nepodopštinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:50