DRUŽENJE

Pasje popodne u parku Ribnjak: Fini pseći obroci, nutricionisti i tombola

Partner događaja je udruga Najbolji prijatelj, koja će se pobrinuti da prihod ode u prave šapice
 Borut Planinc

Pasje popodne, drugo po redu, održat će se u nedjelju od 17 do 21 u parku Ribnjak. Kako najavljuju organizatori Ark Parka, u sklopu kojeg se održava druženje sa psima, u centru Zagreba će se održati pravi tulum za njuške.

- Družit ćemo sa svrhom da prikupimo čim više za Najbolji prijatelj, partner udrugu ovog događaja koja će se pobrinuti da prihod ode u prave šapice. Na Ribnjak će također 9. srpnja doći i njuške u potrazi za novim domom i svojim najboljim prijateljem - čovjekom. Moći ćete ih upoznati, baciti im lopticu, počastiti pićem i povesti kući ako se dobro sprijateljite - kažu organizatori.

Organizirat će i tombolu u kojoj možete sudjelovati sa pet eura. Od 100 uplaćenih listića, 50 će biti dobitnih. Iz Pas Kitchena će pripremati fine obroke za pse, a tamo će biti i njihovi stručnjaci, koji će svima dati savjete o balansiranoj i uravnoteženoj prehrani ljubimaca. Predstavit će se i tvrtka DasPas.

- Najfinije, najplavije, najzdravije su Rokove borovnice i njuške to znaju, a osim svježim borovnicama častit ćemo se i vau sladoledima od – borovnica. Pasica kasica, mala, ali važna akcija za napuštene šapice donirat će divne ilustracije iz svoje arhive s potpisom naših poznatih ilustratora, a moći ćete ih kupiti po simboličnim cijenama - dodaju organizatori.

image
Borut Planinc
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:33