NEĆEŠ, RAZBOJNIČE!

Pogledajte beskrajno kreativna rješenja ljudi koji štite okićene jelke od svojih kućnih ljubimaca

Neki su ih stavili u kavez, drugi omotali plastikom, treći ispred njih postavili usisavače...

Ilustracija

 Vvvita/Alamy/Alamy/Profimedia

Neki vlasnici mačaka i pasa već dobro znaju kako će im drvca izgledati čim ih postave i okite. No, nisu voljni priznati poraz. Kreativni među njima dosjetili su se kako vuk može biti sit, a ovce na broju. Okitili su, naime, božićna drvca, a onda su napravili sve kako bi spriječili svoje ljubimce da im se približe.

Ima tu već standardnih rješenja, među kojima su stablo na stropu ili u kavezu. No postoje i oni koji su smislili neke nove stvari: recimo, na jednoj fotografiji vidimo božićno drvce koje je okruženo usisivačima. Očigledno je da ih se krznati stanar boji, pa je ovo način da ga se drži podalje.

Ima toga još: u jednom su se domu odlučili okititi kaktus, s nadom da ga nitko neće napasti, a na drugom mjestu su divno uređeno drvce stavili u kadu, a potom su zatvorili staklena vrata, pa mu mačka ne može ni blizu. Tu je i obitelj koja je odlučila omotati cijelo stablo u plastičnu foliju, kao i ona koja je svoju inačicu drvca smjestila u veliki fenjer.

Ne valja zaboraviti ni obitelj koja je odustala od konvencionalnih ukrasa i okačila kuglice o strop. No, s obzirom na to kako ih njihova mačka promatra, čini se kako one neće biti dugog vijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:53