HOROR

Pogledajte kako danas izgledaju mačke koje su dvije godine živjele u ovom prljavom transporteru

Izgubili su veliki dio dlake jer su urinirali po sebi, mišići su im atrofirali jer se nisu kretali...

Transporter u kojem su živjele 

 Utočište Plavi Križ

Neke životinje žive zaista užasan život, čak i ako su kućni ljubimci. Umjesto obitelji koja ih voli, dobiju ljude koji očigledno ni najmanje ne mare za njih i najradije bi ih se riješili. U baš takvim okolnostima dvije mačke, Norma i Bell, su proveli pune dvije godine života. Zvuči nevjerojatno, ali vlasnici ih gotovo da i nisu puštali iz transportera. Eventualno bi im tu i tamo dozvolili odlazak do wc-a, a onda ih vratili u kutiju.

Događalo se to u našoj zemlji, u jednom stanu, i nitko nije ni znao da tamo žive mačke, a posebno da ih se tako zlostavlja. Ni ne čudi da su Norma i Bell biti u jezivo lošem fizičkom, ali i psihičkom stanju. Izgubili su veliki dio dlake jer su urinirali po sebi, mišići su im atrofirali jer se nisu kretali... Stanje tih nesretnih životinja je bilo jezivo. O tome da psihički nisu bile dobro ne treba ni govoriti - pravo je čudo da nisu posve podivljale od života u tom skučenom prostoru.

Priču su s javnosti podijelili volonteri utočišta Plavi križ. Jedna je žena pukim slučajem saznala da mačke postoje i kako žive, pa je shvatila da mora reagirati odmah. Uspjela ih je izvući iz horora u kojem su bile, a druga žena ih je preuzela sve dok po njih nisu došli iz utočišta.

- Njihova priča ima potpuno drugačiji kraj nakon tog užasnog početka Dobili su baš sve ono što su i zaslužili, samo svoj dom i samo svoju obitelj i sad rade ove "obične" mačje stvari poput ležanja u umivaoniku, tupog zurenja u ništa, ometanja usisavača i uvaljivanja na ljude - kažu iz utočišta.

image
Utočište Plavi Križ
image
Utočište Plavi Križ
image
Utočište Plavi Križ
image
Utočište Plavi Križ
image
Utočište Plavi Križ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 19:05