PRIPREMITE MARAMICE

Pogledajte kako je izgledao susret psa i vlasnika u osječkom Azilu nakon pet godina odvojenosti

Nakon što je Sokol nestao, njegov čovjek ga je na sve načine pokušava pronaći

Prvi susret nakon pet godina

 Azil Osijek

Ima tih nekih priča koje nam vraćaju nadu da će sve ispasti dobro, a često su junaci takvih priča psi. Oni koji se, čak i ako je sve protiv njih, nekako uvijek uspiju vratiti doma. Tako nekako bi se, otprilike, mogla opisati nevjerojatna priča koja stiže iz osječkog Azila.

Sokol je nestao prije pet godina. Vlasnici su ga svuda tražili, no pas kao da je propao u zemlju. Oplakali su ga, a onda se nakon par godina preselili u Zagreb. Mislili su da je njihov pas sigurno mrtav. Sve je govorilo da se upravo to dogodilo.

A onda - šok. Poziv iz azila. Nekih 50 kilometara od kuće u kojoj je Sokol nekada živio i odakle je prije punih pet godina nestao, volonterka je našla psa. Očitali mu čip - on! Pronašli vlasnika, nazvali ga. Čovjek je sjeo u automobil i došao do Osijeka.

- To je bio nevjerojatan prizor. Sokol mu se toliko obradovao: skakao je po njemu, vrtio repićem, ljubio ga... Nikad nećemo saznati gdje je bio sve ove godine i što mu se dogodilo, no bitno je da se vratio svojoj obitelji - kažu iz azila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:09