URNEBESNO

Pogledajte njuške pasa u javnom prijevozu: Svi izgledaju kao da im je totalno neugodno!

Svakih nekoliko mjeseci na internetu se pojavi nova galerija sa slikama pasa i svaka je jednako zabavna
 @hanksynyc// Swns/Profimedia

Diljem svijeta vrijede različita pravila za prijevoz kućnih ljubimaca u javnom prijevozu. Negdje je on posve zabranjen, drugdje dozvoljen uz posebne uvjete. Oni dosta variraju: negdje je dovoljno samo kupiti kartu za ljubimca, drugdje ona ne treba, negdje se traži da je naš čupavi suputnik u transpoteru ili da ima brnjicu...

No, ima i mjesta gdje je dozvoljeno da pas bilo koje veličine besplatno ide u javni prijevoz. No, samo ako stane u torbu. Takav je slučaj u New Yorku potaknuo vlasnike da budu iznimno kreativni. Najveća torba koju su svi oni našli je zapravo velika vrećica za kupovinu jednog poznatog brenda, koju su odlučili koristiti da u nju smjeste svojeg ljubimca.

Snimke nas nikad ne razočaraju. Svakih nekoliko mjeseci na internetu se pojavi nova galerija sa slikama pasa i svaka je jednako urnebesna. Kako i ne bi bila kad je tijelo psa u vrećici, a noge van nje, na podu. Svaki od ih pasa je u skladu s pravilima - stao je u torbu. To što je riječ o torbi za kupovinu koja je navučena preko ljubimca - pa, pravilnik o prijevozu ne definira detalje.

Jedini je problem što svi ti psi u vrećicama izgledaju kao da im je pomalo neugodno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:11