JEDINSTVEN STVOR

‘Pogledajte što sam izvukao iz mora: Pola tijela mu je plavo, a uz to je i mužjak i ženka!‘

Ribar je poslušao što su mu rekli pratitelji: životinju je zadržao i dao joj ime Bowie

Jacob i Bowie

 Screenshot TikTok

Postoje stvari koje jednostavno moramo sami vidjeti da bismo povjerovali u njih. Recimo, hlap s neobičnim bojama, koji je uz to dvospolac? Priroda stvara čuda, a muškarac koji ga je ulovio snimku je podijelio na društvenim mrežama.

Životinja je dijelom plava, a ostatak tijela mu je standardne boje. Posebno je zanimljivo što su boje savršeno pravilno podijeljene. Šanse za otkriće ovakvog su jedan naprama dva milijuna, a kad se doda i dvospolnost, mogućnosti su još i manje. Moguće je kako je ovaj zaista jedinstven.

Jacob, koji je životinju ulovio u američkom Maineu, zamolio je svoje pratitelje, piše Pet Helpful, da mu kažu što da učini - da li da jastoga označi i pusti na slobodu ili da ga zadrži kao ljubimca. Zanimalo ga je, naime, može li se hlap razmnožavati sam sa sobom. Ispod te snimke javilo se više od 20 tisuća ljudi koji su se složili kako je najbolje da ga zadrži.

Jacob je podijelio još jedan videozapis i tražio prijedloge imena. Najviše je prijedloga bilo da hlap dobije ime Bowie, što je Jacob i učinio. U zadnjem videozapisu podijelio je s ljudima kako će izgledati kavez u kojem će Bowie živjeti. Neće biti kod njega doma, nego pod morem. Bit će zatočen, istina, ali barem nije završio na Jacobovom tanjuru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:45