KREATIVCI

Pogledajte što sve izvode psi koji mrze ići kod veterinara i spremni su na sve da ga izbjegnu

Kad god pomislite da samo vi imate probleme, sjetite se da na svijetu postoje tisuće pasa koji jednako tako ne vole preglede
Ilustracija
 Sadanduseless/exclusivepix/Exclusivepix/Profimedia

Velika većina pasa mrzi ići kod veterinara. Usvoje to, nekako, nakon prvih par posjeta i od tada do kraja života mrze ordinacije. Čim shvate da idemo putem koji vodi do doktora ili nanjuše da je ordinacija u blizini, počinje panika.

Ima pasa koji se ukopaju na mjestu, drugi podvuku rep među noge pokušavajući nas odvući prema doma, dok treća skupina luđaka odjednom koristi sve što može (auta u prolazu, rupe na cesti, završetke oluka) da se zakvači za to i nastoji nas zaustaviti da se ne nastavimo kretati u smjeru koji nam je na umu.

Pronašli smo urnebesne snimke na kojima možemo vidjeti kako ljubimci reagiraju već na sam spomen doktora. Neki se počnu tresti, drugi ispuštaju zvukove sliče jaucima, treći zguraju glavu iza sjedala u automobilu i izbjegavaju kontakt očima. Jednostavno ne žele otići tamo, a keksići koje pritom dobiju od svojih vlasnika i veterinara nimalo ne pomažu.

Neki vlasnici psima svaki put kod veterinara kupe nešto, kao ispriku što su uopće odlazili na to mjesto, no bude to prilično neisplativa investicija. Koliko god se trudili, psi će (osim ako im je vlasnik veterinar) mrziti ordinacije.

S obzirom na to da promijeniti ne možemo ništa, možemo se dobro nasmijati drugima, znajući da bi i naši psi mogli biti dio ove kompilacije. Možda je to objašnjenje zašto je pogledana više od 11 milijuna puta. Kladimo se da mnogi koji su je vidjeli proživljavaju slične ili iste situacije kao neki od snimljenih vlasnika.

https://www.jutarnji.hr/vaumijau/aktualno/slucajno-ukljucio-filter-i-spojio-se-na-vazan-sastanak-javljam-se-uzivo-nisam-macka-15049613
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:57