DIRLJIVO

Pogledajte susret vlasnice i psa, koji se prvi put vide nakon njenih 40 dana u bolnici

Snimka je izazvala pravu buru oduševljenja na Twitteru, gdje ju je vidjelo više od 80 tisuća ljudi
 Twitter

Postoje ti neki trenuci u životu koji se ne mogu opisati riječima. Sve ono što želimo izgovoriti postaje nedovoljno snažno da opiše neki moment. Najčešće je to onaj u kojem nas posve preplave emocije. Kako nekome opisati ljubav, ako je nikad nije osjetio? Kako opisati ganuće, sreću i nesputanu radost? Riječi su preslabe za takvo što.

Na svu sreću, postoji snimka. Na njoj vidimo vlasnicu Mariju, koja je u bolnici provela punih 40 dana. Primala je kemoterapiju i za to vrijeme nije mogla vidjeti svojeg ljubimca. Čim su joj dozvoljene posjete, odmah je svoje drage ljude zamolila da dovedu njenog najdražeg čupavca.

Snimka njihovog susreta, koja je objavljena na Twitteru, zaista je ganutljiva. Na njoj vidimo Mariju kako dolazi do ulaznih vrata. U kolicima je, slaba od terapija, no njezin psić je odmah prepoznaje. Pošto je sitan, nalazi joj se u krilu i odmah se baca na njeno lice. Daje joj stotinu pusa, dok mu se rep pomiče tolikom brzinom da je jasno kako je izvan sebe od sreće zbog ponovnog susreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:35