PAUK GRATIS

Pojeo je bananu, a onda mu se smučilo od prizora: Ogromna otrovna ženka pauka nosila je 200 mladunaca...

Tesco se Harrisonu ispričao te su mu ponudili 100 funti odštete koje je on odbio jer smatra da zaslužuje više
 Profimedia/

Craig Harrison (35) ogulio je i pojeo jednu od banana iz grozda kad je primijetio golemog pauka na drugoj banani u paketu kupljenom u Tescu. Proučavanjem je ustanovio da se radi o ženki pauka koja je u jajnoj vrećici imala 200 mladunaca, spakirao ju je u plastičnu posudu i poslao službi za kontrolu štetočina, prenosi Daily Mail.

Nakon što je ugledao pauka, šokirao se i zakoračio unatrag. IT radnik iz Windsora zgrozio se viđenim prizorom te se sad bori s dobivanjem odštete od supermarketa. Za Sun je rekao da se ranije nije bojao pauka, no da je ovaj susret to promijenio. Pauka je uhvatio plastičnom posudom i poslao Tescovoj službi za kontrolu štetočina koja je, navodno, potvrdila da je pauk došao s bananama iz Dominikanske Republike.

Londonsko zoološko društvo identificiralo je životinju kao pauka lovca čiji ugriz nije smrtonosan, ali može izazvati povraćanje, glavobolju i aritmije kod ljudi. Banane često koriste kao mjesto skrivanja, iako dobavljač tvrdi da se svakodnevno vrše pojačane provjere kako se takve stvari ne bi događale.

Tesco se Harrisonu ispričao te su mu ponudili 100 funti odštete koje je on odbio jer smatra da zaslužuje više.

- To nije dovoljno niti za veliku tjednu nabavku, mogao sam biti ozlijeđen da me pauk ugrizao ili sam mogao zagristi samog pauka, rekao je Harrison.

- Imamo stroge kontrole za sprječavanje transporta pauka s voćem, ali u rijetkim situacijama se uspiju prošuljati, poručili su iz Tesca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:34