NETKO JE U NEVOLJI

Policajci dotrčali na farmu uvjereni da su čuli čovjeka kako zove u pomoć, ali tamo ih je čekalo iznenađenje

Vlasnik im je objasnio da postoji dobar razlog zbog kojeg su čuli baš taj zvuk

Ilustracija

 Joerg Huettenhoelscher/Alamy/Alamy/Profimedia

Ponekad životinje zvuče kao ljudi. Ne samo papige, koje oponašaju naš glas, nego i koze. Nekad se dogodi da njihovo glasanje zvuči kao poziv u pomoć.

Dva policajca iz Oklahome bila su u blizini farme kada su čuli nešto što je zvučalo kao čovjekov glas, koji doziva u pomoć. Što su se više približavali kući na farmi, glas je bio jači, pa su pomislili da je vlasnik u kakvoj nevolji. Zbog toga su potrčali kako bi mu pomogli, jer je mnogo toga što se može lošeg dogoditi.

No, kad su došli do farme, farmer ih je dočekao živ i zdrav. Ono što je zvučalo kao poziv u pomoć nije dolazilo od čovjeka. Istina, koza je na neki način zvala u pomoć - farmer je policajcima objasnio da je kozu odvojio od njenog prijatelja, zbog čega je veoma uzrujana i cijelo se jutro glasa na taj način. Vjerojatno pokušava komunicirati s prijateljem.

Policajci su se dobro nasmijali i potom napustili farmu. Tko zna, možda njen vlasnik ipak odluči poštedjeti ovu glasnu kozu, s obzirom na to da je snimka oduševila ljude diljem svijeta, a prenijeli su je i brojni svjetski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:59