JEZIV ZLOČIN U INDIJI

Posvađala se s mužem pa sina s posebnim potrebama bacila u rijeku punu krokodila. Frapirani susjedi sve su gledali...

Policija je odmah uhitila oba roditelja i zločin tretiraju kao ubojstvo

Ilustracija

 Mediadrumimages/koushiksarkar/Media Drum World/Profimedia

Majka je bacila svog šest godina starog sina, dječaka s posebnim potrebama, u rijeku punu krokodila, koji su nesretnog dječaka ubili. Šokiralo je to susjede koji su svjedočili tom stravičnom činu, jednako kao i ljude diljem svijeta.

Savitri Kumar (26) iz indijske države Karnataka posvađala se s ocem djeteta Ravijem Kumarom (27) koji joj je rekao da mora baciti dječaka u vodu. Nije to bio prvi put i neprestano joj je to ponavljao, nezadovoljan djetetom, kaže majka. Ne samo da joj je to nalagao da napravi, nego je, kažu iz policije, doveo u pitanje njenu odluku da rodi dijete s posebnim potrebama. Dječak je tako, ni kriv ni dužan, postao tema oko koje su mu se roditelji neprestano svađali, a to ga je na kraju koštalo i života.

U subotu, kada se zločin dogodio, njegovi su se roditelji ponovno svađali i Savitri je, pišu lokalni mediji, bila toliko van sebe zbog sukoba da je sina, koji je u tom trenutku spavao, bacila u kanal za odvodne vode koji se izlijeva u rijeku Kali, a koja je pak poznata kao stanište krokodila. Susjedi su to vidjeli i odmah su pozvali policiju, a oni su vrlo brzo poslali ronioce koji su tražili dječaka. No, noć je prekinula potragu.

U nedjeljno jutro su se vratili na mjesto zločina i tada su pronašli tijelo dječaka, na kojem su bili tragovi ugriza velikih životinja. Nesretno dijete nije imalo ruku i diljem tijela je imao brojne ugrize, pa je policija izvijestila kako ga je napao jedan krokodil, ali je možda bilo i više njih. Autopsija će otkriti točan uzrok smrti.

Policija je odmah uhitila roditelje i zločin tretiraju kao ubojstvo. Kako piše Daily Mail, majka je za sve optužila oca. Rekla je kako joj je on neprestano zapovijedao da ‘baci to dijete‘. Otkako se maleni Vinod rodio, gluh i nijem, neprestano je prigovarao njoj i djetetu. Stalno je govorio da takvog sina nije ni trebala roditi. Na drugo dijete, dječaka starog dvije godine, nije imao prigovora. Vinod mu je smetao i smatrao ga je samo ‘nečim što troši hranu‘.

- Moj je muž kriv za ovo. Stalno je govorio da maleni treba umrijeti i da je sve što radi jede. Molila sam ga da ga pusti na miru, moj je muž ostao pri svome. Ako to govori otac, koliko muke može dijete podnijeti? Što da sad radim sa svojom boli? - rekla je majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 09:20