NEVJEROJATNO

Poznata pjevačica u šoku: upucali su čuvara njenih pasa i ukrali joj ljubimce

Šetač se dobro oporavlja, a još uvijek nisu došli nikakvi zahtjevi za otkupninu. No, ona je spremna na njih
 Rob Wilkinson/Alamy/Profimedia

Muškarac koji je šetao dva psa Lady Gage je upucan, a njega dva francuska buldoga, Koji i Gustav, ukradena su. Muškarac je odmah primljen u bolnicu i stanje mu je stabilno.

No, što je sa psima, ne zna se. Svjedoci kažu da ih je sa sobom odveo muškarac, koji ih je utrpao u auto i pobjegao. U napadu su sudjelovala dvojica, za kojima se sad traga. Policija, koja je uključena u slučaj, izvijestila je je jedan pas, Miss Asija, pronađen. Kujica je, naime, uspjela pobjeći od napadača.

Za sada, tako tvrdi policija, nema nikakvih zahtjeva od pjevačice. Još uvijek nije zatražena otkupnina. Moguće je, nagađa se, kako su napadači oteli ljubimce zbog toga što je ta pasmina jako tražena, pa ih namjeravaju preprodati. Možda uopće nisu znali kome pripadaju.

Lady Gaga je trenutno u Italiji, gdje snima film, no van sebe je od brige. Neslužbeni izvor navodi kako je spremna platiti pola milijuna dolara osobi koja ima njena psa i da pritom neće postavljati nikakva pitanja. Bitno joj je samo da joj se ljubimci vrate. Objavljena je i mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na koji se može javiti osoba koja ih je uzela.

image
Kujica koja je pobjegla otmičarima
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 14:12