Margrit Coates

Poznata svjetska iscjeliteljica došla u Zagreb: ‘Sada ću vam reći kako radim sa životinjama...‘

Informacije o tome što s njenim pacijentom ne valja na različite načine
 Davor Pongracic/Cropix

Sklonište u zagrebačkom Dumovcu u četvrtak je posjetila Margrit Coates. Ona je poznata iscjeliteljica životinja, koja diljem svijeta prenosi svoje znanje. To je ovoga puta učinila u skloništu, gdje smo s njom nakratko razgovarali o tome kako ona zapravo radi svoj posao. Recimo, na koji način pristupa životinjama koje su bolesne?

- Najprije se pripremim meditacijom, a onda dolazim do životinje i upoznajem je. Govorim joj da sam tu kako bih pomogla i dala im bezuvjetnu ljubav, što me spaja s iscjeljujućom energijom svemira. U mom poslu nema ponavljanja - svaka je životinja jedinstvena, pa način rada prilagođavam svakoj od njih. Nekima je u redu ako ih dodirnem, druge se bolje osjećaju ako to ne radim. Iscjeljivanje s distance koristim i kada radim s anksioznim životinjama - objašnjava nam Margit i dodaje kako vjeruje da srce može stvoriti vibracije ispjenjena koje izviru iz naših ruku i tijela, zbog čega je svojevrsno zračenje empatije veoma važno.

image
Davor Pongracic/Cropix

Informacije o tome što ne valja sa životinjom dobiva, pojašnjava, na različite načine. Najprije se njen pacijent treba opustiti, a kad se to dogodi, komunicirat će na neki svoj način. Premda obično tehniku koristi kako bi iscijelila životinje, nekada to nije jedino što radi.

- Životinje mi daju informacije o tome kako se osjećaju, što utječe na njih, o situacijama u kojima se trenutno nalaze, a ponekad čak i o ljudima s kojima žive. Ponekad se osjećam privučenom u dio njihova tijela za kojeg su spomenuli da ih boli ili da je tamo neka ozljeda. Svi smo mi povezani, naša energetska polja neprestano su u interakciji i stapaju se sa suptilnim informacijama - zaključuje Margit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:56