HUMANA GESTA

Poznati par odlučio udomiti jednog od četiri tisuće pasa koji su spašeni od testiranja

Nije im to prvi ljubimac: imaju dva psa i kokoši, koje su također spasili

Udomljena kujica Mamma Mia

 Beagle Freedom Project/mega/The Mega Agency/Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan udomili su jednog od četiri tisuće biglova koji su u SAD-u spašeni od testiranja. Trebali su biti prodani kako bi se na njima vršila razna laboratorijska testiranja, među njima i ona za određene vrste lijekova. Životinje su bile u lošem stanju i brojne organizacije su se udružile kako bi ih negdje zbrinuli.

Par je odlučio u svoju obitelj primiti sedmogodišnju kujicu imena Mamma Mia. Pas sad živi s parom i njihovo dvoje djece na njihovom prostranom imanju u Kaliforniji.

Nije im ovo jedini ljubimac - doma već imaju bigla imena Guy i labradora Pulu. Također imaju i kokoši, koje su spasili iz loših uvjeta u kojima su živjele.

- Vojvotkinja me nazvala i predstavila se. Pričale smo trideset minuta. Potom su Harry i ona došli u posjetu, igrali se s Miom. Ona je k nama došla sa svojih osam štenaca, koje je nedavno donijela na svijet. Meghan je odmah primila Miu u ruke i rekla da će nju udomiti. Nije htjela štene, nego odraslog psa, za kojeg je manja mogućnost da će se udomiti - rekla je Shannon Keith, voditeljica projekta, za LA Times, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:59