PRESTRAŠENA

Prekrasna snimka: Pogledajte kako je vatrogasac spasio mačku iz zapaljenog doma

Činilo im se da nije ozlijeđena, ali je bilo jasno kako je treba što prije spustiti na tlo

Ilustracija

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Diljem svijeta su vatrogasci poznati po tome da će pomoć svakom živom biću. Bilo da ga treba izvući iz objekta koji gori, spustiti s visokog stupa ili iz šahta, oni jednako pomažu i ljudima i životinjama. Jednostavno je - ako mogu pomoći, neće oklijevati. Radi li se o psu, mački ili nekom drugoj životinji, neće praviti baš nikakvu razliku. Oni smatraju kako je njihov posao da spase sve koji mogu i to uvijek, bez iznimke, rade.

Spašavanje jedne takve mačke snimljeno je u gradu Meridianu, u američkoj saveznoj državi Connecticut. Požar su vatrogasci ugasili, no onda su vidjeli kako na balkonu sjedi mačka. Činilo se da nije ozlijeđena, ali je bilo jasno kako je treba spustiti na tlo. Zbog toga su vatrogasci donijeli ljestve i jedan od njih se popeo do mačke, kako bi je sigurno maknuo što dalje od dima.

Ona je očigledno bila veoma uplašena zbog onoga što se dogodilo njenom domu, pa nije pružala baš nikakav otpor kad ju je vatrogasac primio u naručje i potom se, polako i oprezno, s njom spustio niz ljestve.

@abcnews As firefighters worked to extinguish a house fire in Connecticut, another operation was underway — the rescue of a cat spotted on an upstairs balcony. #news #connecticut #firefighter #rescue ♬ original sound - ABC News
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:28