I PSE I MAČKE

Premda ne priča o tome, pronašli smo dokaze da najsekspilniji muškarac Europe voli životinje

Postoji kratka snimka na kojoj se igra s jednim čupavcem, kao i fotografija na kojoj jednog grli
Damiano David
 Mondadori Portfolio/Ddp Usa/Profimedia

Najseksepilniji sudionik Eurosonga, a ovih ga dana žene diljem svijeta nazivaju i najseksepilnijim Europljaninom, Damiano David ljubitelj je životinja. Premda javnosti nije poznato ima li kućnog ljubimca, jer o tome ne priča, pronašli smo neke dokaze da ih jako voli. Najprije, kad je u veljači 2015. godine kreirao račun na Instagramu, prva objavljena fotografija bila je ona na kojoj (očito on) mazi veliku bijelu mačku.

Ima takvih slika i na Pinterestu.

Njegova zaručnica Giorgia Soleri ima mačku (čini se kako pjevač upravo tu macu i drži u naručju na slici s Pinteresta), čije slike povremeno objavljuje na Instagramu. Jasno je kako Damiano ili živi s tom mačkom ili je dovoljno često viđa. Premda nema objavljenih fotografija na kojima mu je mačka u blizini, jasno je kako sigurno mora provoditi dovoljno vremena s njom.

No, ono što bi ljubiteljima pasa moglo biti drago je da se ovaj novi seks simbol očigledno jako dobro slaže s čovjekovim najboljim četveronožnim prijateljem. U snimci koja je objavljena na YouTubeu, a riječ je o kompilaciji, vidimo ga kako se igra s malenim bijelim psom, koji očigledno uživa u njegovom društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:44