PRINOVA

Preslatka malena stanovnica ZOO vrta oduševila mnoge: ‘Koji zoomiesi‘

Njihova objava je na TikToku izazvala pravu bujicu oduševljenih komentara
 Screenshot TIkTok

ZOO iz Indianapolisa je u utorak podijelio vrlo uzbudljivu vijest o tome da je na svijet došlo prvo mladunče bijelog nosoroga u njihovom vrtu. Javnost su obavijestili da je rodila majka imena Zenzele, da su obje dobro i da trenutno vrijeme provode u unutarnjem dijelu nastambe.

Još će neko vrijeme njih dvije provesti unutra, a plan je da se negdje u kasno proljeće njih dvije pridruže stadu. Do tada su njih dvije same, zajedno, i provode dane zbližavajući se. Malena još nema ime (moguće je kako će joj ga dati posjetitelji, no o tome iz ZOO vrta za sada ništa nisu objavili), ali je preslatka dok zuri naokolo i juri oko majke, čudeći se svemu oko sebe. Kako li će se tek iznenaditi kada vidi vanjski svijet, a kamoli kada upozna i druge pripadnike svoje vrste. Vjerojatno će joj i prvi susret s posjetiteljima biti velika i uzbudljiva novost.

Objava ZOO vrta je na TikToku izazvala pravu bujicu oduševljenih komentara, čiji se autori nisu mogli načuditi koliko je maleno stvorenje preslatko.

- Zoomiesi nosoroga su zaista preslatki - napisao je jedan muškarac.

@indianapoliszoo #BABYNEWS! We are excited to announce Zenzele the white rhino gave birth to a healthy female calf! ?? She was born on Super Bowl Sunday & is the Zoo’s first ever rhino calf. Both mom & calf are doing well, the calf has already started doing zoomies! Look at her go! ❤️ Both Zenzele & her calf will spend time together indoors & will begin introductions to the other members of the herd later this spring. ? by Senior Plains Keeper Amber #rhino #whiterhino #calf #babyrhino #rhinocalf #babyanimals #babyanimalsoftiktok #indyzoo #zoo #cute #adorable #zoomies #mom #itsagirl #superbowl #superbowlsunday ♬ original sound - Indianapolis Zoo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 09:45