SUSJEDI POZVALI POLICIJU

Prizor koji su zatekli nije bio gledljiv: Uz muškarca je bila krvava kaša, a uz njega je stajao njegov ljubimac...

Pošto nema svjedoka, nije poznato je li kriv ljubimac, radi li se o zločinu ili pak o seksualnoj igri koja je pošla po zlu

Ilustracija

 Alexei_tm/Alamy/Alamy/Profimedia

Policajci se tijekom svoje karijere nagledaju kojekakvih ružnih prizora, no oni koji su pozvani u dom jednog muškarca u sjeverozapadnoj Njemačkoj sigurno će prizor kojeg su zatekli pamtiti do kraja života. Muškarac je, naime, ostao bez penisa, koji je bio krvava kaša na podu, a uz njega je stajao njegov ljubimac.

Pozvali su ih u četvrtak navečer susjedi koji su se tužili da pas veličine jack russela neprestano laje i da zbog njega ne mogu spavati. Kad su stigli u na adresu u gradu Herneu, bilo je oko 2 sata iza pomoći. Shvatili su da nešto ne valja kada im nitko nije otvarao, ali su iza vrata obiteljske kuće čuli stenjanje. Nije bilo druge nego da provale unutra, gdje su pronašli muškarca (66) u kritičnom stanju. Odmah su ga odveli u bolnicu, a njegovo stanje je veoma ozbiljno.

Što se točno dogodilo, ne zna se. Policija se nada kako će se čovjek uskoro oporaviti i objasniti im što se dogodilo. Dvije su mogućnosti: jedna da mu je pas odgrizao penis i sažvakao dio organa, ali moguće je da je riječ o seksualnoj nezgodi ili možda čak i zločinu. Supruga nesretnog muškarca u tom razdoblju nije bila u kući, tako da nema svjedoka.

Premda njemački i britanski tabloidi u svojim tekstovima više ističu prvu mogućnost, veća je šansa da je pas neprestano lajao kako bi dozvao u pomoć, jer je njegovom vlasniku pozlilo. Poznato je kako čak ni zlostavljani psi neće nauditi svojem vlasniku, u većini slučajeva, no ipak ne valja isključiti ni tu mogućnost. Što se točno dogodilo u kući i kako je muškarac nastradao može objasniti samo on.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:49