INFLUENCERI

Psi u kostimima Supermana došli na promociju novog animiranog filma u Koelnu

"DC League of Super-Pets" prati avanture psa zvanog Krypto, dok pokušava spasiti otete superjunake Lige pravde

Ilustracija

 Morgan Lane Photography/Alamy/Profimedia/Morgan Lane Photography/Alamy/Profimedia

Tridesetak pasa u kostimima Supermana pojavilo se u subotu na specijalnoj projekciji novoga animiranog filma "DC League of Super-Pets" u njemačkom gradu Koelnu. Oni spadaju u "petfluencere", odnosno životinje koje imaju mnogo pratitelja na društvenim mrežama. Njihovi vlasnici prijavili su ih za specijalnu projekciju.

Baš poput internetskih influencera, petfluenceri dijele svoje živote s obožavateljima na društvenim mrežama, promovirajući razne stvari. Mnogi od njihovih vlasnika sasvim pristojno zarađuju na tome da njihovi čupavi prijatelji putem interneta promoviraju razne potrepštine za kućne ljubimce. Premda se ne čini kao da je riječ o ozbiljnom izvoru zarade, jer u našoj zemlji influencerska scena koja uključuje životinje nije razvijena, ogroman broj sljedbenika dovoljno govori. Recimo, najpopularniji pas na Instagramu zove se Jiffpom i ima više od deset milijuna followera.

DC League of Super-Pet sprati avanture psa zvanog Krypto, dok pokušava spasiti otete superjunake Lige pravde, uključujući i svog vlasnika - Supermana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:01