MALI SNOOPY

Punih 13 godina je bio jadan i na lancu, a onda su došli po njega... Pogledajte ga sad!

Tužna priča iz mjesta nedaleko od Čakovca dobila je posve nevjerojatan obrat

Snoopy prije

 Azil Čakovec

Ponekad je malo ljubavi, brige i hrane dovoljno da se posve promijeni nečiji život. Maleni Snoopy iz jednog mjesta nedaleko od Čakovca živući je primjer kako se život može nevjerojatno promijeniti u svega nekoliko mjeseci.

Aleksandra Hampamer, voditeljica azila iz Čakovca, objavila je snimke psa kojeg su pomogli spasiti.

- Prva fotogafija je nastala nakon što su nas nazvali susjedi da ovaj mali psić živi ovako godinama. Jest da su nas mogli nazvati i ranije, ali dobro, što je tu je, nekad ljudi i ne znaju kome se obratiti pa sami pokušavaju napraviti nešto pa im ne uspije...

Kolegica i ja smo se zaputile vidjeti što se tu zbiva i ponudile da ga preuzmemo na udomljavanje. Nakon malog otpora, dobile smo ga. Tad smo shvatile da Snoopy ima 13 godina, da jedva vidi i čuje, teško jede. Nakon prvotnog šoka i skrivanja polako je iz njega krenula izlaziti nježna i divna pseća dušica željna dodira i ljubavi - napisala je Aleksandra.

Dodala je kako je maleni, unatoč poznim godinama i problemima sa zdravljem, pronašao dom. Sad je dio obitelji koja ga voli i pazi na njega. Oni su Aleksandri poslali njegove nove fotografije, koje pokazuju koliko ljubav može promijeniti svako živo biće. Na bolje, naravno.

image

Snoopy prije

Azil Čakovec
image

Snoopy danas

Azil Čakovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:56