100 POSTO PALI

Pustite ovu snimku svojim psima i uživajte u njihovoj posve neobičnoj reakciji!

To nema nikakve veze s godinama, jer su svi ljubimci kojima smo pustili ovu snimku reagirali veoma slično

Ilustracija

 Piotr Stryjewski/Alamy/Alamy/Profimedia

Lisice su savršeni kućni ljubimci, no mnogi će reći da su jedino odbojno kod njih - zvukovi koje proizvode. Zaista, mora se priznati kako je riječ o neobičnim zvucima, posebno zato što smo doma navikli čuti samo mijaukanje i lajanje. Zbog toga nam je ono što dolazi iz grla lisica čudno.

No, koliko god nama to bilo čudno, ništa je to u usporedbi s reakcijom naših pasa. Čak i kada je riječ o snimci koju ćemo im pustiti preko mobitela ili laptopa, reakcija je tu. Neki će samo nakriviti glavu, posve zbunjeni zvukom kojeg čuju, dok će drugi doći do uređaja, pronjuškati ga, pogledati vas... Njihova reakcija nema nikakve veze s godinama - svi psi kojima smo ikada pustili ovu snimku - ili neku sličnu, važno je samo da se lisica glasa - izazvala je posve neočekivanu reakciju.

Osim što je lisica preslatka i zapravo ju je lijepo vidjeti kako uživa, ovu snimku možete koristiti i kako bi privukli pažnju svojih pasa. Recimo, ako pokušavate snimiti neku njihovu simpatičnu fotografiju, a oni ne žele pogledati u vašem smjeru, koristite ovu snimku. Rezultat je zagarantiran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:54