STRAŠNO!

Radnici Čistoće vidjeli su kutiju koja se miče i u zadnji čas je maknuli s trake za drobljenje...

Unutra su bili maleni mačići, koji su prestrašeno mijaukali, tražeći mamu
 Čistoća Dubrovnik

Priča koja je mogla imati jeziv završetak stiže nam iz Dubrovnika. Nepoznata osoba odvojila je mačiće od njihove majke, stavila ih u kutiju i nju bacila u kontejner. Premda su maleni, sasvim sigurno, veoma su glasno mijaukali, ali radnici ih u prvi mah uopće nisu čuli. Dovezli su ih u pogon u kojem se otpad melje i tad je jedan od njih primijetio pokrete u jednoj od kutija. Kad ju je otvorio, imao je što vidjeti.

Na svu sreću, malci su bili živi i zdravi, iako gadno prestrašeni. Radnici su odmah priskočili, otvorili kutiju do kraja i potom pozvali pomoć.

image
Čistoća Dubrovnik

- Hvala djelatnicima Čistoće koji su u zadnji tren primijetili mačiće u kartonskoj kutiji i spasili ih od smrti Ne smijemo ni misliti o prizoru koji bi uslijedio da su završili na kraju ove pokretne trake. Sam čin napuštanja je dovoljno strašan, ali bacanje mačica u kontejner?!! Doista treba biti bez trunke savjesti - napisali su iz lokalnog Društva za zaštitu životinja, koje je malene mačiće preuzelo od radnika Čistoće.

Oni su ti koji su ih zbrinuli, a najgore im je, kažu, što je sasvim sigurno da će vlasnik njihove majke napraviti posve istu stvar kad ona opet na svijet donese malene. Pitanje je samo hoće li ti novi mačići imati ovoliko sreće kao ovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:39