EDITA CEBALO

Sat baleta namijenjen svima: može se doći i sa psima, a prihod ide jednom domaćem azilu

Razina znanja je nevažna, a dolaskom na ples pomaže se jednom mačku koji se bori s teškom bolešću
 Plesni studio Edite Cebalo

Želite prvi put zaplesati balet? Ili mu se vratiti nakon dugo vremena? Uz to biste voljeli nekome pomoći? Plesni studio Edite Cebalo ima sve: savršen termin koji odgovara svima - studentima, zaposlenima, umirovljenicima: srijeda, 19 sati. Uz to, na taj sat možete povesti svoje ljubimce. Naime, ovo je prvi pet friendly plesni studio u našoj zemlji, a sav prihod od sata vlasnica studija Edita Cebalo odlučila je donirati Azilu Osijek. Odnosno, njihovom mačku Roniju, koji se bori s opakom bolešću FIP, a lijek je iznimno skup.

Na ulazu u dvoranu u Medulićevoj ulici, gdje se studio nalazi, smjestit će kasica u koju će svatko tko dođe ubaciti 20 kuna, ili više, koliko želi. To je sve što treba izdvojiti za sat vremena plesa.

- Nije nam važna razina znanja, godine, spol.... Svi su dobrodošli. Samo neka ponesu usku odjeću, masku i želju za plesom. Mi smo tu da vas uvedemo u magiju baleta - pojašnjava Edita.

Svi koji žele doći mogu se prijaviti na Facebooku. Iz studija samo mole da svi plesači, ako dolaze s ljubimcem, to i jave - čisto da se zna koliko pasa, mačaka i drugih životinja stiže, kako bi sve prošlo savršeno. U studiju će biti osigurana voda za ljubimce, a vlasnicima se savjetuje da ponesu dekicu na kojoj bi njihovi krznati prijatelji mogli malo odspavati dok oni plešu.

- Balet je savršena tehnika. Želimo je približiti svima, da se u nju zaljube, da osvijeste koliko je tijelo voli. Kako bi rekla naša slavna balerina Ana Roje: u baletu ima mjesta za svakoga. To je zaista tako i zato su kod nas dobrodošli baš svi - zaključuje Edita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:55