DUMOVEC

Sjećate se pasa koji su pronađeni zavezani u šumi Grmoščica? Traže dom!

Ne samo to, nego su ljudi iz transportera pustili mačku ili dvije, nitko nije bio posve siguran

Njemačka ovčarka Molly

 Dumovec

Kad su prije mjesec dana pronađeni zavezani psi, koje je netko ostavio zavezane u šumi Grmoščica, svi su se s pravom zgražali. Društvenim su mrežama kolale fotografije navodnih dotadašnjih vlasnika, koji su pse zavezali u šumi i ostavili. Ne samo to, nego su iz transportera pustili mačku ili dvije, nitko nije bio posve siguran.

Psi su odmah prevezeni u Dumovec, a mačka je pronađena. Radilo se o mužjaku koji je dobio ime Finni i koji je bio izrazito mazan. Drugu mačku, za koju se tek nagađalo da je bila u transporteru, nisu mogli pronaći. Sve do jučer. Na istom mjestu kao i Finni pronađen je mačak koji je dobio ime Janko.

- Samo se jednom psu javila vlasnica, a ostale smo počeli udomljavati. Jedna je kujica upravo sretno udomljena, a o svojim ljudima tek sanjaju husky Akela i njemačka ovčarka Molly. Oboje imaju dvije godine. Svoj dom traži i Finni, četverogodišnji mačak uvijek spreman za maženje. Ako možete udomiti Akelu, Molly ili Finnija, javite nam se na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - poručili su iz Dumovca.

image

Njemačka ovčarka Molly

Dumovec
image

Mačak Janko
Dumovec

Dumovec
image

Mačak Finny

Dumovec
image

Akela

Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 15:35