NEOČEKIVANO

‘Slavili smo godišnjicu braka, kad se veliko stvorenje nasukalo ispred nas... Svi smo skočili!‘

Najprije su pozvali pomoć, ali kako su odbijeni, udružili su se kako bi pomogli

Ilustracija

 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia

Tina Fey vjerojatno nije imala spašavanje morskog psa isplanirano kad je u četvrtak otišla na plažu Pensacola u američkoj saveznoj državi Florida. No, na kraju je ona snimila video na kojem se vidi kako plivači pomažu velikoj životinji da se vrati u dubine.

- Ovo se upravo dogodilo! Obratili smo se službi koja spašava divlje životinje, no odbili su nas. Rekli su da za njega ne mogu napraviti baš ništa - napisala je Frey ispod snimke koju je podijelila na društvenim mrežama, piše portal Al.

Ona i suprug inače žive u Teksasu, ali su na Floridu došli kako bi proslavili prvu godišnjicu braka. Nisu očekivali da se morski pas nasuče točno ispred njih. Kad su shvatili da ne može sam otplivati na pučinu, pozvali su pomoć. Pošto su ih odbili, odlučili su sami nešto napraviti.

- On je očito bio bolestan ili ozlijeđen. No, u petak nigdje nismo vidjeli vijest da je uginuo, pa se nadamo da je ipak živ - dodala je.

Na njenoj snimci, koja je postala viralna, vidi se kako su drugi kupači priskočili u pomoć i počeli veliku životinju vući za peraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2023 09:28