PRESLATKO

Slavko Sobin u sjajnom društvu: Podijelio obrok sa simpatičnim stvorenjem i oduševio pratitelje

Glumac, koji se očigledno pomirio sa sudbinom, čak okreće tanjur kako bi sivonji ponudio da još malo pojede

Slavko i magarac

 Instagram Screenshot

Kad pročitamo da je neka životinja čovjeku otela obrok, obično pomislimo na galebove. Eventualno nam još na pamet pada kakav gladni pas ili mačka, ali nipošto magarac. Ne slove kao neprestano gladi, a i nisu baš brzi, pa se ne čine kao životinje koje bi mogle posegnuti za tuđom hranom. No, baš se to dogodilo glumcu Slavku Sobinu, koji je snimku neplaniranog ručka s magarcem podijelio na Instagramu.

Glumac je, sudeći po onome što vidimo, uživao u obroku kad se pojavio magarac. Očigledno je bio prilično uporan, jer mu je on odlučio prepustiti obrok. Zapravo, podijelili su ga: istina da Slavko jede sporije od svojeg novog prijatelja, ali obojica jasno uživaju u onome što je na tanjuru.

Glumac, koji se očigledno pomirio sa sudbinom, čak okreće tanjur kako bi sivonji ponudio da još malo pojede. Očigledno je da mu se to više sviđa o onoga što inače jede, a za razliku od čovjeka, ne može jednostavno dobiti drugi tanjur.

Snimka je oduševila Slavkove pratitelje, koji su komentirali kako je magarac zaista prekrasan te da je riječ o veoma lijepoj gesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:14