DOGOVORNO

Slavna pjevačica i njen suprug podijelili brigu o svojih pet pasa: Njemu ide jedan, njoj četiri

On je viđen kako šeta kujicu Porshu, koju je kupio kao poklon supruzi

Sam Asghari i Porsha

 007/Jackie Chan & Chris Tucker/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pop princeza Britney Spears i njen uskoro bivši suprug Sam Asghari u jeku razvoda bez problema su se dogovorili oko skrbi za svojih pet pasa. Oni su ih nabavili tijekom godina koje su proveli zajedno. Po tom dogovoru Britney će nastaviti brinuti za četiri psa, dok će Sam preuzeti jednog. riječ je o dobermanu imena Porsha, kojeg je on kupio kao poklon pjevačici.

Ona, pak, nastavlja brinuti o australskom ovčaru Sawyeru, jorkširskom terijeru imena Hannah i još dvoje manjih pasa. Navodno oko podjele nije bilo nikakvih problema te su se vrlo brzo složili oko toga tko će o kome brinuti.

No, nije sve bilo idealno kada se radilo o psima. U veljači ove godine dobili su upozorenje od društva za zaštitu životinja Animal Control nakon što je Porsha pobjegla i ugrizla čovjeka. On je vozio bicikl nedaleko od kuće iz koje je dobermanka pobjegla, a ona ga je ugrizla za nogu. Riječ je o psu kojeg je Sam poklonio Britney u listopadu 2021. godine i tada je ona podijelila snimku sa novim ljubimcem. U veljači 2022. godine, par je udomio psa Sawyera. Pronašli su ga na Havajima i odlučili povesti sa sobom.

Pisalo se o tome da pse hrani ostacima svojih obroka, što je njeno osoblje zabrinulo, jer nisu sigurni da je to dobro za njihovo zdravlje. Navodno su u jednom trenutku zbog toga završili i kod veterinara, a jedan od pasa je bio i životno ugrožen, piše Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:09