ZVIJEZDA TIKTOKA

Slijepa Kida ostavit će vas u suzama: ‘Ovo slama srce. Može imati moje oči, meni više ne trebaju‘

Kujica je oslijepila zbog uveodermatološkog sindroma i odvajanja mrežnice, što joj je uzrokovalo stalne migrene. Operirana je lani

kujica Kida

 Screenshot/TikTok

Kidi, kujici pasmine Pirinejski planinski pas, zbog rijetke autoimune bolesti morali su odstraniti oči, no ona ne dopušta da to previše utječe na njezin svakodnevni život.

Video, u kojemu je upravo ona glavna zvijezda, postao je apsolutni hit na TikToku, gdje je pregledan sedam milijuna puta i ima više od 1,8 milijuna lajkova. Na dirljivoj snimci, koju je objavila Kidina vlasnica, vidimo kako se kujica vozi na stražnjem sjedalu automobila, s glavom izbačenom kroz otvoreni prozor. Uživa na povjetarcu i oduševljeno maše repom kad shvati da je vode na njezino omiljeno mjesto - u pseći park.

I dok se vozilo približava parku, Kida i dalje stoji kraj prozora, a njuškica i ostala osjetila rade joj "sto na sat" kako bi nadoknadili njezin nedostatak vida.

Mnogi korisnici TikToka nisu mogli suspregnuti suze gledajući ove scene.

- Može imati moje oči, meni više ne trebaju! Jao, ovo mi slama srce. Drago mi je da se o njoj brine njezin čovjek koji je neizmjerno voli... Odrastao sam, ali suza suzu stiže... - samo su neki od komentara ispod videa.

Kida je oslijepila zbog uveodermatološkog sindroma i odvajanja mrežnice, što joj je uzrokovalo stalne migrene. Operirana je prije godinu dana.

@kidathepyr

We used to take her to the dog park all the time before she went blind ? ##greatpyrenees ##dog ##puppy ##foryoupage

♬ Yellow (Slowed) - Coldplay
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:25