DOBAR PLAN

Slijepa putnica na kamionu Čistoće: Zmija se s radnicima ukrcala i krenula na posao

Na svu sreću, oni su je odmah vidjeli, pa su se zaustavili i pozvali pomoć

Zmija bjelica

 Dumovec

Zbog čega je zaključila da je kamion zagrebačke Čistoće idealno mjesto, nikad nećemo saznati, no jedna zmija postala slijepa putnica. Ukrcala se za vrijeme dnevne smjene i namjeravala otići tko zna kamo, no njena avantura je bila kratkog daha.

- Jedna je bjelica s Jaruna prekinula djelatnike Čistoće u njihovoj jutarnjoj rutini. Tijekom vožnje su opazili da se zmija zavlači u kamion. Zato su ga parkirali i pozvali nas.

Naš Dominik pregledao je prostor kraj kabine kamiona i vješto izvadio zmiju s mjesta kamo se zavukla. Odnio ju je na sigurno te pustio u prirodu, a djelatnici Čistoće nastavili su sa svojim poslom - objavili su iz azila u Dumovcu, čiji su hvatači bili u akciji.

Doduše, s obzirom na to da se bjelice, inače neotrovne zmije, rado penju po drveću, moguće je da je ova zaključila da bi prijevoz kamionom bio odlična ideja: ne samo da je na visini, nego se može besplatno prebaciti u sasvim drugi dio grada. To joj je, doduše, na kraju pošlo za rukom, jer je puštena u prirodu na nekom sasvim drugom mjestu.

Eto što je dobro planiranje.

image

Zmija bjelica

Dumovec
image

Zmija bjelica

Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:18