NESEBIČNA POMOĆ

Snimka koja je ganula svijet: Pogledajte kako ovaj prekrasni dječak hrani malene ptice

One su očigledno naviknule na njega, pa strpljivo stoje i čekaju svoj red
 Facebook

Mnoga djeca imaju urođen osjećaj za pomaganje drugima. Svaki put kad vide neku životinju žele joj pomoći: nahraniti je, ugrijati ili barem pomaziti. Ako ima roditelje koji su empatični, vjerojatno je da će doma dovesti sve životinje na koje naiđe i kojima je potrebna skrb.

Među tim mališanima je sasvim sigurno i ovaj dječak, koji je snimljen kako hrani gladne ptice. One su očito naviknule na njega i način hranjenja, pa strpljivo svoje i čekaju svoj red za zalogaj. On svakoj od njih daje mali zalogaj, kako bi ga mogle progutati bez problema.

image
Facebook

Vjerojatno se radi o mladim pticama koje su premlade za samostalan život. Zbog toga se ljudi brinu o njima, sve dok ne stasaju i odu svojim putem. Zbog toga je pažnja koju im dječak posvećuje još posebnija.

Snimka malenog koji čuči među pticama i štapićima ih hrani obišla je svijet i mnoge oduševila. Pogledana je više od 11 tisuća puta, a mnogi su komentirali kako je dječak prekrasan te da njegovi roditelji imaju na što biti ponosni, jer su ga dobro odgojili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:55