SLATKO ILI NE?

Snimka koja je podijelila društvene mreže: Pogledajte kako ova djevojčica postupa prema noju

Majka je snimila susret, a mnogi su je kritizirali što nije poduzela ništa kako bi djetetu objasnila neke stvari

Ilustracija

 Stefan Schuetz/Carte Blanche/Profimedia

Malena djevojčica jedina je u obitelji koja se ne boji nojeva. Tako barem u opisu snimke navodi njena majka, koja je sa svijetom podijelila kako je izgledao obiteljski posjet jednom ZOO vrtu a američkoj saveznoj države Tennessee. Dok drugi članovi obitelji ne vole ove velike ptice, i boje ih se, trogodišnja Emma s njima nema baš nikakvih problema. Dapače, bez straha je nahranila jednog, a onda ga i zagrlila.

No, taj zagrljaj je podijelio ljude. Dok jedni smatraju kako je slatko što malena toliko voli životinje, drugi tvrde kako hvatanje životinje za vrat uopće nije slatko te da je priča mogla imati loš završetak. Životinja je malenu mogla ozlijediti, smatraju mnogi, a problematično je što majka sve to promatra i snima, umjesto da reagira.

- Djeca moraju znati da životinje treba tretirati s poštovanjem. Nitko ovoj curici nije rekao da pusti životinju niti da prestane. Što bi bilo da se životinja naljutila i uzvratila joj? Mogla je završiti u masnicama ili s nečim još gorim - napisala je jedna žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:01