‘PUNIH SAT VREMENA‘

Snimka koja je rastužila mnoge: Mačić je mrtav, no njegova mama ga nije htjela pustiti.

Od tri malena koja je donijela na svijet, dva nisu bila živa, napisala je njena vlasnica
 TikTok screenshot

Postoje oni koji tvrde da životinje nemaju osjećaje, no mnogobrojni slučajevi opovrgavaju to mišljenje. Životinje tuguju jedne za drugima, a posebno za svojim mladuncima.

Jedna takva snimka rastužila je mnoge koji su je vidjeli na TikToku. Vlasnica mačke Belle snimila je svoju ljubimicu kako tuguje za svojim mačićem. Kad je shvatila da je malenog donijela na svijet, a on je mrtav, nije se htjela odvojiti od njega.

Vlasnica je pojasnila kako je punih sat vremena njena Bella držala šapu preko malenog stvorenja. Od tri mačića koja je donijela na svijet, samo je treći preživio. Rekla je kako joj je srce slomljeno što se njenoj ljubimici ovakvo nešto dogodilo: mlada je i ovo joj je bio prvi put da je očekivala podmladak. Zbog toga je ženi još teže bilo vidjeti da su dva mačića došla na svijet mrtva, a posebno joj se slomilo srce kad je vidjela tugu.

- Dala sam joj vremena da tuguje u miru i maleno stvorenje sam maknula tek nakon što je Bella bila spremna odvojiti se od njega - napisala je u komentaru.

@almondforlyfe

her first baby didn’t make it, she won’t let her go ??

♬ Here With Me - d4vd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:29