STRAŠNO

Snimka koja ledi krv u žilama: Čovjek naljutio medvjeda, pa pobjegao na stablo, ovaj krenuo za njim

Ne zna se što je muškarac točno napravio životinji, no očigledno ga je prilično naljutio
 Twitter screenshot

Premda se medvjedi, kao i druge divlje životinje, boje ljudi i drže podalje od naše vrste, nekada znaju biti problematični. Kad se iz bilo kojeg razloga osjećaju ugroženima, mogu postati opasni. Zbog toga je potrebno pristupiti im s poštovanjem - kad vidimo medvjeda ne bismo mu trebali dati svoju hranu, vikati da privučemo pozornost ili ga gađati kamenjem. Sve to moglo bi dovesti do toga da medvjed obrati pozornost na nas, a to bi moglo dovesti do situacije u kakvoj se našao jedan muškarac.

Ne zna se što je točno napravio medvjedu, no očigledno ga je prilično naljutio. Kad se čovjek popeo na stablo, on je krenuo za njim. Medvjedi se mogu bez problema penjati, što je ovaj i napravio, ali je vrlo odustao. Na sreću čovjeka, koji se zahvaljujući toj nevoljkosti daljnjeg penjanja uspio izvući bez ozljeda.

Iz razloga koji nisu poznati, krenuo je baš na ovog čovjeka, a ne osobu koja sve snima kamerom. Vjerojatno je da ga je nečim isprovocirao, pa se medvjed naljutio i odlučio mu pokazati da je on velika, opasna divlja životinja i da je šuma njegov teren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:38