STRAŠNO!

Snimka koja ledi krv u žilama: Ljudima u dvorište ušao medvjed i naletio na njihovog psa

Snimka s nadzorne kamere nastala je u SAD-u, a izazvala je veliku pozornost na Redditu
 Reddit Screenshot

Ljudi koji imaju dvorište i puste psa da izjuri i obavi svoju zadnju toaletu u danu sigurno ne očekuju da pogledaju van i vide kako ga juri medvjed. Ili kako se ovaj igra s medvjedom, jer se zapravo ne zna što je bilo na stvari. Premda ne djeluje kao bezazlena igra, možda je to bila obična jurnjava, a tko zna, možda je i Bobby u njoj bio pobjednik.

No, sasvim je sigurno da snimka ledi krv u žilama svakom vlasniku psa ili mačke koji može zamisliti kako je ovoj vlasnici bilo vidjeti nemilu scenu u dvorištu.

Kad žena zavrišti ‘Bobby, ulazi u kuću‘ u prvi mah ne shvaćamo ni tko je Bobby ni zašto je toliko uplašena. Onda vidimo da se radi o psu za kojim juri medvjed, pa shvatimo ženu koja vrišti te muškarca koji izjuri iz kuće urlajući i tako pokušava otjerati medvjeda. Taj nesretnik, pak, sasvim sigurno ništa loše nije mislio: vjerojatno je došao u potrazi za hranom, a onda je naletio na Bobbyja. Što je bilo dalje vidi se na ovoj snimci s nadzorne kamere, za koju je poznato samo to da je nastala u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:52