NEJASNO

Snimka oko koje se lome koplja: Je li ova snimka iz šume stvarna ili je to nečija montaža?

Radi se o videu kojeg je snimila fotozamka pokraj koje su životinje prošle
 Screenshot Instagram

Ne zna se kada je ni gdje točno snimka nastala, no snimila ju je neka fotozamka u šumi. Vidimo kako dvije životinje mirno hodaju jedna iza druge. Pošto je opis snimke ‘Ovo se dogodi kada ste pijani i upoznajete nove prijatelje, jasno je da je na njoj nešto čudno. I zaista jest.

Neobična je, naime, vrsta životinja. Riječ je o velikoj mački koja hoda prva, a iza njega posve mirno, u stopu, slijedi jelen. Premda je neke snimka oduševila, pa su u šali napisali da je Bambi našao tjelohranitelja, drugi su uvjereni da se radi o montaži koja je napravljena samo kako bi se mogla koristiti kao ilustracija za zabavne natpise. Istina je da je šansa za to da predator i plijen mirno hodaju jedan iza drugoga malena, no bilo je slučajeva kada su lavovi prigrlili malenu antilopu (čiju su majku pojeli) i odgojili je u svojem čoporu.

O čemu se točno radi i je li snimka stvarna ili je pak riječ o nečijoj šali, prosudite sami. Ono u što čovjek može biti siguran jest da su snimke nastale u šumi i da životinje nisu znale da je tamo kamera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 06:26