ŠTO ON TO RADI?

Snimljen još jedan ‘obračun‘ medvjeda sa ‘sobom‘ ispred jedne kuće, pogledajte što mu radi

Ovo je već drugi ovakav napad ove godine i očigledno postoje razlozi za to

Ilustracija

 Design Pics Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Ima neka tajna veza između medvjeda i sobova. Ili, bolje da kažemo, igračaka sobova. Prije nekoliko dana objavili smo snimku na kojoj se vidi kako se jedan medvjed ‘obračunava‘ s napuhanim losom. Doslovno napuhanim, jer je riječ o božićnoj dekoraciji koja je krasila nečije dvorište. Nakon što se medvjed obračunao s njom, više ne krasi, jer je posve uništena.

Nova snimka jednog takvog napada, koji se dogodio na Floridi, oduševila je ljude diljem svijeta. Jedan medvjed, naime, dolazi do tri osvijetljena soba. Prvog ruši na pod, gazi, ali njuh mu otkriva da to što je oborio nije jestivo, pa se vrlo brzo miče od njega. Prilazi potom manjem ukrasu, kojeg također ruši i njuši. Taman kad gledatelj pomisli da će i njega ostaviti, pa krenuti na treći ukras, medvjed iz razloga koji su poznati samo njemu tog malenog soba odvlači sa sobom u noć.

- I on želi ukrasiti brlog za blagdane - samo je jedna od zabavnih teorija koje su ispod snimke New York Posta objavili oni koji su pogledali simpatični snimku.

@nypost

Florida bear engages in a Christmas decoration heist, making off with a reindeer display.

♬ original sound - New York Post | News
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:23