PET MINUTA UŽASA

Snimljen šokantan trenutak: Pas napao policijskog konja, grizao ga dok ga nisu spasili prolaznici, a vlasnik je pobjegao

Policija ih traži, a obavijestili su javnost kako je napadnuti konj dobro te se oporavlja

Ilustracija

 Tayfun Salci/Zuma Press/Profimedia

Još uvijek nije poznato što je razlog napadu niti kako je do njega došlo, no činjenica jest da se jedan pas zaletio na dva policijska konja, a da njegov vlasnik nije učinio ništa. Prolaznici su ti koji su ga otjerali uz pomoć štapa, a potom su i vlasnik i pas nestali. Trenutno ih policija traži.

Incident se dogodio u parku Victoria, smještenom u istočnom Londonu. Policajci su bili na konjima kad se prema njima odjednom zaletio pas. Videći što će se dogoditi, počeli su vikati na vlasnika da zaustavi psa, no on to nije napravio. Pas je nekoliko puta ugrizao konja PH Urbana po nogama.

Vlasnik nije učinio ništa, kažu očevidci. Stajao je i promatrao što se događa, dok su drugi ljudi pokušavali zaustaviti njegova ljubimca. jedan čovjek je to i uspio, koristeći dugačak štap.

- Vidjela sam psa koji je bio jako zainteresiran za kretanje konja. Bilo je jasno da će otići do njih kako bi se sukobio s njima. Policajci su vlasnika pokušali navesti da psa stavi pod kontrolu, no on to nije napravio. Na svu sreću, jedan je čovjek bio dovoljno hrabar da je zgrabio psa, ali je bilo nevjerojatno vidjeti kako vlasnik polagano dolazi do njega i stavlja ga na uzicu - rekla je žena koja je nazočila incidentu za Sun.

Glasnogovornik policije potvrdio je incident.

- Ne možemo dovoljno istaknuti važnost držanja pasa na uzici ako ih vlasnici ne mogu kontrolirati. Zahvaljujemo ljudima koji su pokušali pomoći. Urban je odveden kod veterinara i sad se oporavlja. Nadamo se da će se na dužnost vratiti čim se potpuno oporaviti - istaknuo je glasnogovornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:56