SRAMOTNO PONAŠANJE

Spasioci s plaže istjerali curicu koja je gađala ovu životinju. Svi su zgroženi reakcijom roditelja...

Korisnici društvenih mreža bili su šokirani potpunim izostankom roditeljske reakcije
 TikTok screenshot

Do nekih godina djeca nemaju razvijenu empatiju, no njihovi roditelji su tu da ih nauče da životinje osjećaju bol i da ih ne bi trebalo uznemiravati. Ne zna se zbog čega roditelji jedne djevojčice koja je na plaži u kalifornijskom gradu San Diegu morskog lava gađala pijeskom i kamenčićima nisu reagirali, no zbog toga su reagirali spasioci koji rade na toj plaži. Oni su djevojčicu zamolili da odmah napusti prostor.

Snimka je to koja je na TikToku pogledana više od dva milijuna puta, a snimljena je na plaži La Jolla Cove. Djevojčica je nekoliko puta životinju pogodila, na što se ova trgnula. Zbog toga se iz zvučnika čula obavijest.

- Djevojčice u ljubičastom, molim vas da odmah odete, hvala - objavili su spasitelji.

Oko lava se okupilo nekoliko ljudi, koji su se držali na distancu i životinju nisu smetali. Ona se odmarala i uživala u suncu, no onda se pojavila djevojčica koja se odlučila zabaviti. Vjeruje se kako je žena iza njena majka ili dadilja, a šokantno je što je ona samo stajala i promatrala kako djevojčica gađa životinju, bez da ju je upozorila da to ne radi. No, nisu to napravili ni promatrači.

Stručnjaci uvijek upozoravaju da se divljim životinjama ne treba previše približavati, jer mogu reagirati nepredvidljivo. Ako ih se uznemirava, mogu ugristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:22