SLATKE NJUŠKE

Sretnu Novu žele vam ovi ljubimci iz azila diljem zemlje. Imaju samo jednu želju: udomiti se!

Mi u Novoj imamo stotine želja, a oni samo jednu jedinu: da se udome
 Šapa na srcu, Josipdol

Svi mi ovog, prvog dana Nove godine imamo sasvim sigurno mnogo želja. Želimo da svi koje volimo budu zdravi, da pandemija konačno završi, da dobijemo promaknuće na poslu, konačno odemo na romantično putovanje s boljom polovicom ili počnemo zajednički život. Želje su nam mnogobrojne i raznolike, jer smo i mi takvi, no kod pasa čije vam fotografije donosimo one su iste: udomiti se.

Toliko jako to žele da su se dotjerali kako bi bili u duhu blagdana, a sve kako bi vam se svidjeli. Neki su na glavu stavili sobove rogove, drugi su obukli kaputiće u stilu Djeda Mraza. Neki su kameru gledali direktno, drugi onako, sa strane, sramežljivo. Ima ih raznih spolova, dobi, boja i karaktera. Ima ih savršenih za svakoga od nas, pa zato, slobodno se zaljubite.

Na kraju krajeva, ma onih među nama koji su kao jednu od želja noćas, dok su se na nebu rasprskavali vatrometi, poželjeli da se u ovoj 2022. godini zaljube u nekoga. Evo, ta se želja može vrlo lako ostvariti: pogledajte slike, prošećite do lokalnog azila. Na kraju krajeva, ljubavi dolaze u svim bojama, oblicima, veličinama i bojama krzna.

image
Azil Osijek
image
Azil Osijek
image
Azil Osijek
image
Šapa na srcu, Josipdol
image
Šapa na srcu, Josipdol
image
Azil Čakovec
image
Farmica, Našice
image
Farmica, Našice
image
Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:12