VIDEO

Srna u Šibeniku zalutala u hotelski kompleks i ozlijedila se, veterinari joj odmah priskočili u pomoć

Ako sve bude dobro, uskoro će se oporaviti i bit će puštena na slobodu
 Screenshot Šibenski

Mnoge mlade životinje znaju se vrlo lako uvaliti u nevolju, takvu da čovjek, kad ih zatekne u problemima, najprije pomisli da bi volio znati kako je do toga došlo. Onda, pak, razmisli, odmahne glavom, shvati da je bolje ne znati i potom krene u akciju spašavanja stvorenja iz nevolje.

Jedna srna iz Šibenika, da kojim slučajem može govoriti, možda bi nekako uspjela objasniti kako to da je zalutala u jedan veliki hotelski kompleks u tom gradu. Je li tražila kakav fin grm za obrstiti ili ju je nešto prestrašilo pa je pobjegla, ne zna se, no izgubljeno je koračala po kompleksu. Onda je odlučila preskočiti još jednu ogradu i ozlijedila se.

Na svu sreću, vidjeli su je zaposlenici hotela, pa su pozvali veterinare. Oni su zatekli prestrašenu životinju, čiji je prvi poriv bio pobjeći od ljudi, ali to nije mogla. Ulovljena je, a onda prevezena u tamošnju veterinarsku ambulantu. Ako sve bude dobro, uskoro će se oporaviti i bit će puštena na slobodu, s nadom da će ubuduće zaobilaziti hotele u širokom luku.

Snimku srne objavio je portal Šibenski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 15:58