DIVNE NJUŠKE

Što je to toliko zainteresiralo štence iz domaćeg azila da ovako stoje uz ogradu? Odgovor je presladak

Simpatična snimka koja je nastala u porečkom skloništu pokazuje kako je to kad se u drugom dvorištu pojavi netko zanimljiv

Udruga za zaštitu životinja SOS Šape

Poznato je da su psi socijalna bića, ali ne prati ih glas da su veliki radoznalci. Istina, vole vidjeti što se događa, ali u tom pogledu svakako vode mačke, koji su vjerojatno najznatiželjnija stvorenja na svijetu. Ipak, postoje stvari koje i pse mogu veoma zainteresirati.

Simpatična snimka koja je nastala u porečkom skloništu pokazuje kako je to kad se u drugom dvorištu pojavi nešto zanimljivo. Odnosno, netko zanimljiv.

- Ekipa znatiželjnih štenaca ugledala je novog psića u malom dvorištu i više ih uopće nismo mi zanimali. Svi su se podigli do ograde i znatiželjno promatrali drugog psa - objavili su iz azila.

S obzirom na to kako se vlasnički psi ponašaju kad vide nekog psa u šetnji (mnogi vlasnici bi to opisali kao susret s prvim psom ikad, jer su naši ljubimci zaista nevjerojatno zainteresirani za pripadnike svoje vrste, kao da nikad nisu sreli nikog sličnog njima), jasno je zašto su se ovi mališani toliko zainteresirali za psa koji je s druge strane ograde.

Osim toga, štenci su, oni su ionako začuđeni i oduševljeni svime što se na ovom svijetu događa.

image

Udruga za zaštitu životinja SOS Šape

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:03